Mac OS telepítése meglévő konfigurációra

Ha nem szeretne új számítógépet vásárolni, akkor is van megoldás. Amennyiben Ön a megfelelő alkatrészekkel, illetve azok egy részével rendelkezik, a telepítést és az üzembe helyezést egy bizonyos munkadíj ellenében vállalom. Ehhez a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek egyikén keressen fel, és küldjön egy részletes listát konfigurációjáról, alkatrészeiről. Ami feltétlenül szükséges:

Az adatok megállapítására a CPU-Z a legalkalmasabb, melyet innen tud letölteni. Igyekszem rövid időn belül válaszolni Önnek. Amennyiben az Ön számítógépe alkalmas a Mac OS X futtatására, egyeztetünk egy időpontot, elismervény ellenében átveszem a gépet a műhelyemben. Amint elkészült a gép, telefonon értesítem. Amennyiben egyéb alkatrészekre van szükség, azok beszerzésében tudok segíteni – ezért felárat nem számolok. (Pl. ha minden alkatrész kompatibilis, a grafikus kártya kivételével)

Fontos tudnivalók:

Támogatott hardverekből álló konfiguráció esetén a munkadíj  nettó 29 490 Ft, ez a következőket tartalmazza:

A fentiek workstation-kategóriás (X58, X79, X99, stb. chipsetes, esetleg többprocesszoros) gépekre nem vonatkoznak, az ezekre való telepítésről részletes felvilágosítást, árajánlatot telefonon, ill. E-Mail-ben tudok adni. 

A meglévő konfigurációra való telepítés alól kivételt képeznek az olyan újonnan összeállított gépek, amelyekről 30 napon belül történt egyeztetés, és árajánlat került kiküldésre. Ilyen esetben az árajánlatban szereplő munkadíj a mérvadó, a szerelési költség levonásával.